Om Oss

OM OSS


Mygind Design Scandinavia AB grundades 2006 i Stockamöllan, Skåne.


Sedan dess har vi kommit långt, och säljer nu direkt i Skandinavien, Storbritannien och exporterar till mer än 25 länder.

VÅR FILOSOFI

Varje år hittar du oss på RHS Chelsea Flower Show och andra trädgårds-, interiör- och designrelaterade evenemang och utställningar över hela Europa. Vi är ofta på Grand Design, London Ideal Home Show. BBC Country File Live, Allt för Sjön i Stockholm och Båtmässan i Göteborg. Kontakta oss för en uppdaterad lista, över aktuella och kommande evenemang. Eller kolla våra lokala webbplatser.

Vi tror på kvalitet och äkta hantverk. För att ha fullt fokus, har vi valt att ha en dedicerad webbplats för var och en av våra unika produktlinjer. För mer information klicka på logotyperna nedan.


Vi förstår dina designbehov.

VÅR VISION

Vår vision är att ge dig det bästa inom design, kvalitet och kundsupport. Det spelar ingen roll om du är en ny kund, eller köpte från oss för 15 år sedan. Vi är här för att hjälpa, bistå, och rådgiva. Tveka inte att kontakta oss.

Vi gillar bra saker i livet, och vi vill dela det med dig. Känslan av lyx och genuint hantverk är röda tråden i allt vi gör. Vi vill inte kompromissa med kvaliteten, och du borde inte heller göra det.

VEM VI ÄR

Henrik Mygind

VD

Ägare och grundare

Laura Mygind

Designchef

Ägare och grundare