Officine Gullo Spis 108 cm > Kök - Vitvaror & Tillbehör > Officine Gullo > Officine Gullo Spisar för hemmabruk  |  Print  |  Tipsa en vän
Från SEK 129.900:-Artikelnummer OG108
 
 
 
 
 

Handprod. professionell spis för hemmabruk Officine Gullo 108 cm

Beskrivning:

Officine Gullo spisen av modellen OG108 består till grunden av en 60 cm mulitfunktionsugn och gashäll med 4 st gasbrännare, som kombineras med önskad tillagningskomponent, önskad detaljfinish och färg. Spisen handbyggs, i samtliga RAL-färger med detaljer i antikmatt mässing eller i nickel finish. En spis av modellen OG108 väger ca 165 kg till 195 kg beroende på val av tillagningskomponent.Officine Gullo spisen som visas på bilden är utrustad med; professionell räfflad stekplatta i krom, försedd med lock och låda för uppsamling av matlagningsvätskor.

Spishällen utgörs av 4 st högeffektiva gasbrännare, upp till 5.5 kW, i mässing och gjutjärn med gjutjärnsgaller. Brännarnas bottendel är tillverkad i satinerat rostfritt stål, 18/10. Bottendelarna kan enkelt avlägsnas för att underlätta rengöring.

Klicka på ritningen här för de Officine Gullo 40 cm tillagningskomponenter som passar till köksspisen OG108

Multifunktionsugnen, på 60 cm, har en interiör i rostfritt stål och är försedd med ett brett urval av professionell tillagningsutrustning.

Förvaringslådorna, i rostfritt stål är utrustande med den dämpande stängningsfunktionen Blumotion, som gör att lådorna sakta och mjukt glider igen vid stängning.

Klicka
på ritningen till vänster för information, bilder samt beskrivningar av alla tillgängliga tillagnings- komponenter för denna spismodell.

Denna modell finns tillgänglig för kombination av lådsektion samt tillagningskomponenter med ett mått på 40 cm.

Gasspis med detaljer i nickel, nickelfinish. Köksspis med detaljer i mässing, mässingsfinish.

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden

 

Mygind Design Scandinavia AB  -  Stockamöllan Herrgård  -  241 96 Stockamöllan
Tel. +46 (0)413 544 151 (10:00 - 17:00)  -  E-mail: info@mygind.se  -  Org.nr.: 556708-2192

American Express EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron