Officine Gullo Spis för specialtillverkning > Kök - Vitvaror & Tillbehör > Officine Gullo > Officine Gullo Spisar för hemmabruk  |  Print  |  Tipsa en vän
Kontakta oss för offertArtikelnummer OG-CC
 
 
 
 
 

Handprod. professionell spis för restaurang & storkök Officine Gullo

Beskrivning:

Komposition av en Officine Gullo spis, av modellen OG-CC, kan anpassas och specialbeställas efter önskemål och behov. Multifunktionsugnen finns tillgänglig i två utföranden, 60 cm eller 80 cm, de kan kombineras fritt med varandra i önskat antal. Spishällar kan väljas i mått om 60 cm respektive 80 cm beroende på val av ugn/ugnar. Sektioner med förvaringslådor finns tillgängliga i 30 cm respektive 40 cm. Sist men inte minst finns ett brett urval av tillagningskomponenter tillgängliga i såväl 30 cm som 40 cm. Därtill väljs önskad färg och detaljfinish för spisen. Spisen handbyggs, i samtliga RAL-färger med detaljer i antikmatt mässing eller i nickel finish. OG-CC byggs primärt för restaurang- och professionellt bruk, samt till större hem och hushåll.

Ritningen nedan är endast ett exempel på hur en spis av modellen OG-CC kan byggas upp, i syfte att visa var valda tillagningskomponenter kan placeras.
För information, bilder och beskrivningar av alla tillgängliga tillagningskomponenter, klicka på länkarna; tillagningskomponenter 30 cm, tillagningskomponenter 40 cm.

grundritning över Officine Gullo OGCC specialbyggd professionell restaurangspis för hemmabruk.

Officine Gullo spisen som visas på bilden (högst upp till höger) är utrustad med; Coup De Feu, ångkokare, bänkskiva med låda under, vask samt med professionell grill.

Spishällen utgörs av 4 st högeffektiva brännare, upp till 5.5 kW, i mässing och gjutjärn med gjutjärnsgaller. Det finns även ett förvaringselement för knivar och andra köksredskap i mitten av spishällen. Brännarnas bottendel är tillverkad i satinerat rostfritt stål, 18/10. Bottendelarna kan enkelt avlägsnas för att underlätta rengöring.

Multifunktionsugnen i maxistorlek, på 80 cm, har en interiör i rostfritt stål och är försedd med ett brett urval av professionell tillagningsutrustning. Förvaringslådorn är tillverkade i rostfritt stål och är utrustade med den dämpande stängningsfunktionen Blumotion, som gör att de sakta och mjukt glider igen vid stängning.

Spis med nickelfinish Spis med mässingsfinish

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden

 

Mygind Design Scandinavia AB  -  Stockamöllan Herrgård  -  241 96 Stockamöllan
Tel. +46 (0)413 544 151 (10:00 - 17:00)  -  E-mail: info@mygind.se  -  Org.nr.: 556708-2192

American Express EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron