Officine Gullo Spis 128 cm > Kök - Vitvaror & Tillbehör > Officine Gullo > Officine Gullo Spisar för hemmabruk  |  Print  |  Tipsa en vän
Från SEK 143.600:-Artikelnummer OG128
 
 
 
 
 

Handprod. professionell spis för hemmabruk Officine Gullo 128 cm

Beskrivning:

Officine Gullo spisen av modellen OG128 består till grunden av en 80 cm mulitfunktionsugn och gashäll med 4 st gasbrännare, som kombineras med önskad tillagningskomponent, önskad detaljfinish och färg. Spisen handbyggs, i samtliga RAL-färger med detaljer i antikmatt mässing eller i nickel finish. En spis av modellen OG128 väger ca 195 kg till 225 kg beroende på val av tillagningskomponent.

Officine Gullo spisen som visas på bilden är utrustad med; professionell slät stekplatta i krom, polerad för att förhindra vidhäftning av mat samt försedd med lock och låda för uppsamling av matlagningsvätskor.

Spishällen utgörs av 4 st högeffektiva brännare, upp till 5.5 kW, i mässing och gjutjärn med gjutjärnsgaller. Det finns även en avställningsyta med låda i mitten av spishällen. Gasbrännarnas bottendel är tillverkad i satinerat rostfritt stål, 18/10. Bottendelarna kan enkelt avlägsnas för att underlätta rengöring av dem.

Klicka på ritningen här för de Officine Gullo 40 cm tillagningskomponenter som passar till professionella spisen OG128

Mulitfunktionsugnen i maxistorlek, på 80 cm, har en interiör i rostfritt stål och är försedd med ett mycket brett urval av professionell tillagningsutrustning.

Förvaringslådorna, som är tillverkade i rostfritt stål, är även utrustade med sk. Blumotion. En dämpande stängning- sfunktion, som innebär att lådorna glider igen sakta och mjukt vid stängning.

Denna spismodell finns tillgänglig för kombination av lådsektion och tillagning- skomponenter med ett mått på 40 cm.


Klicka på ritningen ovan för information, beskrivningar samt bilder av alla tillgängliga tillagningskomponenter för denna spismodell.

Lantlig spis med detaljer i nickel, nickelfinish. Lantlig spis med detaljer i mässing, mässingsfinish.

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden

 

Mygind Design Scandinavia AB  -  Stockamöllan Herrgård  -  241 96 Stockamöllan
Tel. +46 (0)413 544 151 (10:00 - 17:00)  -  E-mail: info@mygind.se  -  Org.nr.: 556708-2192

American Express EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron