Officine Gullo Spis 118 cm > Kök - Vitvaror & Tillbehör > Officine Gullo > Officine Gullo Spisar för hemmabruk  |  Print  |  Tipsa en vän
Från SEK 135.600:-Artikelnummer OG118
 
 
 
 
 

Handprod. professionell spis för hemmabruk Officine Gullo 118 cm

Beskrivning:

Officine Gullo spisen av modellen OG118 består till grunden av en 80 cm mulitfunktionsugn och gashäll med 4 st gasbrännare, som kombineras med önskad tillagningskomponent, önskad detaljfinish och färg. Spisen handbyggs, i samtliga RAL-färger med detaljer i antikmatt mässing eller i nickel finish. En spis av modellen OG118 väger ca 185 kg till 215 kg beroende på val av tillagningskomponent.

Officine Gullo spisen som visas på bilden är utrustad med professionell spishäll som utgörs av 6 st högeffektiva gasbrännare, upp till 5.5 kW, i mässing och gjutjärn med gjutjärnsgaller. Det finns även en avställningsyta med låda i mitten av spishällen. Brännarnas bottendel är tillverkad i satinerat rostfritt stål, 18/10. Bottendelarna kan enkelt avlägsnas för att underlätta rengöring.

Klicka på ritningen här för de Officine Gullo 30 cm tillagningskomponenter som passar till köksspisen OG118

Multifunktionsugnen i maxistorlek, på 80 cm, har en interiör i rostfritt stål och är försedd med ett mycket brett urval av professionell tillagningsutrustning.

Förvaringslådorna är tillverkade i rostfritt stål och utrustade med den dämpande stäng- ningsfunktionen Blumotion, som gör att de sakta och mjukt glider igen vid stängning.


Klicka gärna på ritningen till vänster för information, bilder och beskrivningar av alla tillgängliga tillagningskomponenter för denna spismodell.

Den här spismodellen finns tillgänglig för kombination av tillagningskomponenter och lådsektion med ett mått på 30 cm.

Gasspis med detaljer i nickel, nickelfinish. Gasspis med detaljer i mässing, mässingsfinish.

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden

 

Mygind Design Scandinavia AB  -  Stockamöllan Herrgård  -  241 96 Stockamöllan
Tel. +46 (0)413 544 151 (10:00 - 17:00)  -  E-mail: info@mygind.se  -  Org.nr.: 556708-2192

American Express EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron