Officine Gullo Spis 98 cm > Kök - Vitvaror & Tillbehör > Officine Gullo > Officine Gullo Spisar för hemmabruk  |  Print  |  Tipsa en vän
Från SEK 121.800:-Artikelnummer OG98
 
 
 
 
 

Handprod. Professionell spis för hemmabruk Officine Gullo 98 cm

Beskrivning:

Officine Gullo spisen av modellen OG98 består till grunden av en 60 cm mulitfunktionsugn och gashäll med 4 st gasbrännare, som kombineras med önskad tillagningskomponent, önskad detaljfinish och färg. Spisen handbyggs, i samtliga RAL-färger med detaljer i antikmatt mässing eller i nickel finish. En spis av modellen OG98 väger ca 155 kg till 185 kg beroende på val av tillagningskomponenter.

Spisen som visas på bilden är utrustad med; professionell fritös 30 cm med hög kapacitet (upp till 10 liter), ventil för tömning av olja, nätkorg i polerat krom och sköljbart filter.

Spishällen utgörs av 4 st högeffektiva gasbrännare, upp till 5,5 kW, i mässing och gjutjärn med gjutjärnsgaller. Brännarnas bottendel är tillverkad i satinerat rostfritt stål, 18/10. Bottendelarna kan enkelt avlägsnas för att underlätta rengöring.

Klicka på ritningen här för de Officine Gullo 30 cm tillagningskomponenter som passar till spisen OG98

Multifunktionsugnen, på 60 cm, har en interiör i rostfritt stål och är försedd med ett brett urval av professionell tillagningsutrustning.

Förvaringslådorna i rostfritt stål är utrustade med den dämpande stängningsfunktionen Blumotion, som gör att de sakta och mjukt glider igen vid stängning.

Klicka på ritningen här till vänster för information, bilder och utförliga bekrivningar av alla tillagningskomponenter som erbjuds för denna spismodell.


Denna spismodell finns tillgänglig för kombination av lådsektion och tillagningskomponenter med ett mått på 30 cm.


Köksspis med detaljer i nickel, nickelfinish. Köksspis med detaljer i mässing, mässingsfinish.

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden

Klicka för att förstora bilden
Klicka för att förstora bilden

 

Mygind Design Scandinavia AB  -  Stockamöllan Herrgård  -  241 96 Stockamöllan
Tel. +46 (0)413 544 151 (10:00 - 17:00)  -  E-mail: info@mygind.se  -  Org.nr.: 556708-2192

American Express EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron