Officine Gullo 40 cm Accessories

En spis från Officine Gullo utgörs inte bara av en multifunktions ugn samt en häll. Den består också av en eller flera sektioner av lådor, beroende på vald modell. Ytan över en lådsektion kan antingen förses med en bänkskiva eller utrustas med någon av de olika tillagningskomponenter erbjuds. De tillagningskomponenter som visas nedan, samtliga med ett mått på 40 cm, finns tillgängliga för den spismodell som valts.

BÄNKSKIVA - PN4:
Bänkskiva tillverkad i satinerat rostfritt stål
.

COUP DE FEU - TP4:
Tillagningsplatta med centrerad värme-spridning, tillverkad i 15 mm tjockt stål. Hela plattans yta kan utnyttjas, för flera grytor samtidigt.

RÄFFLAD STEKPLATTA - FR4E/FR4G:
Särskilt slitstark och tålig professionell stekplatta i krom, med tillhörande lock. Låda för uppsamling av matlagnings- vätskor, tillverkad i tjockt stål ingår även. Uppnår snabbt önskad temperatur Välj elektrisk, 6 kW, eller gas.

SLÄT STEKPLATTA - FL4E/FL4G:
Professionell kromad slät stekplatta med tillhörande lock. Låda för uppsamling av matlagningsvätskor, tillverkad av tjockt polerat stål för att förhindra vidhäftning av mat. Särskilt slitstark och tålig, uppnår snabbt önskad temperatur. Välj elektrisk, 6 kW, eller gas.

PASTAKOKARE - CV4E/CV4G:
Professionell pastakokare med en hög kapacitet på upp till 14 liter. Idealisk även för tillagning av ris, grönsaker och ägg. Utrustad med vattentömningsventil och perforerad stålkorg. Olika storlekar/typer av korgar, för större variationsmöjligheter vid tillagning, erbjuds vid efterfrågan. Välj elektrisk, 5.6 kW, eller gas.

ÅNGKOKARE - CV4E/CV4G:
Professionell ångkokare med kapacitet som uppgår till ca 14 liter. Ångkokaren är utrustad med vattentömningsventil samt med en perforerad uttagbar bottendel av rostfritt stål. Välj elektrisk, 5.6 kW, eller gas.KERAMISK STEKPLATTA - FV4:
Professionell keramisk stekplatta med tillhörande lock. Uppnår snabbt inställd temperatur. Låda för uppsamling av mat-lagningsvätskor ingår även. Elektrisk, 5 kW.

INDUKTIONSWOK - IW4:
Induktionswok med central, cirkelformad, kristalliserad fördjupning för wokpanna. 30 cm i diameter. Elektrisk, 5 kW.


VASK - LA4:
Vask i rostfritt stål.
Blandaren finns i ett flertal utföranden, tex. i polerad mässing eller i nickel finish.


GRILL- BB4:
Professionell gasgrill med lavasten. Stor och kraftfull för att garantera utmärkta tillagningsmöjligheter likt en traditionell grill. Justerbar grillfunktion som hindrar rökutveckling. Utrustad med bricka för uppsamling av matlagningsvätskor.


 


 

Mygind Design Scandinavia AB  -  Stockamöllan Herrgård  -  241 96 Stockamöllan
Tel. +46 (0)413 544 151 (10:00 - 17:00)  -  E-mail: info@mygind.se  -  Org.nr.: 556708-2192

American Express EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron