Aquaflam Vattenmantlade > Spisinsatser och kaminer > Aquaflam Vattenmantlade  |  Print  |  Tipsa en vän

Vattenmantlade kaminer och insatser från mygind design


AQUAFLAM representerar en revolution inom vattenmantlade spisinsatser och kaminer. Tredje generationens Aquaflam är innovativa insatser som har flera unika karaktäristiska, som placerar dem långt före konkurrerande produkter. Unika tilltag syftar till att i första hand förbättra spisinsatsernas effekt och verkningsgrad, men också minska miljöpåverkan samt säkra insatsernas driftsäkerhet och användarvänlighet. Tekniker som Eko-Air-In, ett externt luftintag med uppvärmd sekundär lufttillförsel och tertiär lufttillförsel, är standard på alla insatser till skillnad från många konkurrerande produkter.

Klicka här för att se vattenmantlade spisinsatser med planglas

Klicka här för att se vattenmantlade spisinsatser med panoramaglas

Klicka här för att se spisinsatser med prismaglas

Klicka här för att se vattenmantlade kaminer  med planglas

Aquaflam Vario - Vattenmantlad kamin - Går att använda som en vanlig kamin för att sedan växla om till vattenburet system. Perfekt om du inte hunnit bli klar med ditt vattenburna system!

Materialen som använts har valts ut med största noggrannhet, för att säkerställa ett resultat av högsta kvalitet. För våra kunders säkerhet, är insatserna standardutrustade med en kylslinga. Insatser med fullregleringssystem är även utrustade med automatiskt avstängningsreglage för stängning av extern luft i fall av överhettning, och fortsatt insläpp av tertiär luft för att förhindra ansamling av gaser i förbränningskammaren. AQUAFLAM spisinsatser lever upp till de hårdaste av europeiska standarder, som BImSchV – Stufe 2, 15a B-VG, DINplus, Flamme Verte samt Svenska Boverkets miljökrav.

För vidare information, välj inledningsvis design på glaset; planglas, prismatiskt glas eller panoramaglas. Nästa steg blir att välja kapacitet; 7 kW, 12 kW, 17 kW eller 25 kW. Sist men inte minst väljs regleringssystemen; manuellt regleringssystem (standard), eller det uppdaterade
fullregleringssystemet - ett helautomatiskt styrsystem med LCD-display.

Download komplett Aquaflam katalog (pdf)

 Planglas
 Panoramaglas
 Prismaglas
 Kaminer planglas
 Aquaflam VARIO << NYHET
 AFL Tillbehör
 AFL Extern lufttillförsel



 

Mygind Design Scandinavia AB  -  Stockamöllan Herrgård  -  241 96 Stockamöllan
Tel. +46 (0)413 544 151 (10:00 - 17:00)  -  E-mail: info@mygind.se  -  Org.nr.: 556708-2192

American Express EuroCard / MasterCard Visa Visa Electron